Beste jongere, beste ouder

 

Welkom in het Centrum Leren en Werken. De naam van onze school spreekt voor zich: ‘leren’ en ‘werken’, of is het ‘leren werken’?... Beiden zijn correct!

Bij ons krijg je als jongere een unieke kans om al zeer jong op de werkvloer te staan. Om bij te leren vanop de eerste rij! Ervaring is cruciaal in een steeds veranderende maatschappij, maar ook het diploma behalen hoort erbij. Via het leren en werken worden beiden gecombineerd.

Werken aan de toekomst, dat is waar we voor staan. Kies je er als jongere voor om de leerweg van ‘leren en werken’ in te slaan, dan kies je toch om je schoolse opleiding stilstaan om te zetten in een arbeidsomgeving. De vaardigheden en attitudes worden zowel op school als bij een bedrijf aangebracht. Op die manier bieden we een kwaliteitsvol kader aan waarbinnen je je leerweg verder kan zetten. Een gedreven personeelsgroep staat in om jou op maat te bedienen met de nodige leerstof maar eveneens met de noodzakelijke individuele begeleiding.

Samen gaan we voor één doel: jij, als jongere, begeleiden tot jong-volwassene, die bij het verlaten van ons centrum voldoende maturiteit (kennis en vaardigheden alsook attituden) zal hebben om je plaats in de maatschappij verder vorm te geven.

 

Graag tot ziens!