Bouw

 

Dakdekker leien en pannen

De opleiding dakwerken bestaat uit 3 modules, “voorbereiden dakwerken, plaatsing pannen en plaatsing leien”. Men begint altijd met de module voorbereiden dakwerken”, daarna kijkt men uit naar de volgende modules. Dit alles bestaat uit herkennen van verschillende soorten daken, plaatsen van onderdak, plaatsen en afwerken van een velux, afwerken van een schoorsteen, kilgoot, noordboom, solderen van zink. Eenmaal dit alles achter de rug, heb je het certificaat “dakdekker”.

Klik HIER voor de opleidingsstructuur.

 

Bekister

Op de eventuele voorkennis bouwen we verder aan het traject om samen met de alternerende tewerkstelling van de jongere een bouwvakker te maken die kan meedraaien in een bedrijf die eerder grote betonconstructies plaatst (appartementsgebouw).

Klik HIER voor de opleidingsstructuur.

  

Metselaar

Op de eventuele voorkennis bouwen we verder aan je traject om samen met de alternerende tewerkstelling van u een bouwvakker te maken die kan meedraaien in een bedrijf waar de hoofdzaak metselen van binnen– en buitenmuren is.

Klik HIER voor de opleidingsstructuur.

 

Tegelzetter

Samen met een alternerende tewerkstelling kan je tegelzetter worden die zowel binnen—als buitenvloeren kan plaatsen en afwerken. Ook wandtegels plaatsen en afwerken in badkamers en dergelijke behoren tot je taak.

Klik HIER voor de opleidingsstructuur.